El

light3-2
– lad os tjekke din el-installation.

Vi foretager en overordnet gennemgang af el-installationen for umiddelbart synlige fejl/mangler.

Prisen omfatter arbejdsløn, kørsel/bil og moms. Vi tjekker bl.a. din el-tavle og dine stikkontakter og andre udtag, og vi vurderer, om din el-installation er lovlig og sikker.

Få styr på sikkerheden

Aktuelle tilbud:

Hvordan ved du , om din el-installationer er sikker?

Tjek selv din el-installation

Bestil håndbogen “El og sikkerhed – gode råd om el-sikkerhed i dit hjem”.

Ønsker du udarbejdet en el-sikkerhedsattest til brug ved bl.a. hushandel, ejendomsvurdering el. lign. er prisen:

Lad en autoriseret el-installatør klare arbejdet

Som privat person, må man ikke selv opsætte stikkontakter, afbrydere samt styrings- og reguleringssystemer, hvis de ikke har eksisteret før.

En autoriseret el-installatør skal udføre nye El-installationer i boligen. Dette kan for eksempel være at udskifte eller installere ledninger i installationen.

Hvis man skal have opsat lavvolt belysning i hjemmet såsom halogenlamper, skal en autoriseret elinstallatør også klare arbejdet, hvis lamper, ledninger og transformer er købt hver for sig.

Hvilket el-arbejde må du selv lave?

Hvis du ønsker at udføre nogle arbejdsopgaver selv, må du som privatperson udskifte eksisterende stikkontakter eller sætte lamper op, hvis de forbindes til en væg- eller loftdåse, som allerede fungerer. Du må også gerne udskifte ledninger eller reparere El-apparater. Hvis du er i tvivl om, hvad du må lave selv, kan du altid kontakte os for råd og vejledning.

DELCO hjælper dig gerne med alle El-installationer

Vi står klar til at hjælpe dig med alle former for El-installationer. Med vores beliggenhed i Søborg nord for København, kan vi løse arbejdsopgaver i de omkringliggende byer, som bl.a. Gladsaxe.

Hvis du har brug for hjælp til den næste el-installation, kan du kontakte os på 39 55 90 00 eller skrive til os på info@delco.dk