Adgangskontrol

content-alarm-adgangskontro

Med et adgangskontrolanlæg, er det muligt at øge sikkerheden i virksomheder og boligforeninger. Der findes i dag forskellige muligheder og løsninger, som kan tilpasses til den enkeltes behov. En elektronisk adgangskontrol kan kontrollere, hvem, hvor og hvornår enkelte personer færdes i virksomheden eller boligforeningen.

Institutioner, virksomheder og boligforeninger har alle forskellige behov, og ønsker et adgangskontrol, som passer præcis til deres bygninger. En boligforening kan f.eks. have gavn af en dørtelefon, hvor der er tilhørende kamera, så de kan se hvem de lukker ind i opgangen. Dette vil give større tryghed til beboerne i ejendommen. Hos DELCO har vi løst mange af disse opgaver, i både København såvel som Gladsaxe og Søborg.

For en virksomhed, kan det være nødvendigt med et fuldautomatisk anlæg, hvor der er kode eller kortlæser, som giver brugerne adgang

Øget sikkerhed med adgangskontrol

Individuelle behov og anvendelsesmuligheder

til bygningen og de enkelte afdelinger/rum. Dette kan sikre, at uønskede personer ikke får adgang, til fortrolige oplysninger eller lignende.

Fordele ved adgangskontrol

En adgangskontrol kan forhindre eventuelle indbrud, da det traditionelle nøglesystem er udskiftet med et mere sikkert anlæg, som også giver et overskueligt indblik i, hvem der har adgang til systemet. Det er desuden let at udskifte nøglebrikker eller spærre dem, hvis de bliver tabt. For at gøre det lettere for brugerne, er PC administrationen nem at anvende, og kan via software bruges både lokalt og fjernt.

logo-v2-bosch
videx-logo-v1
adialarmsystem-logo-v1