Overvågning

content-alarm-overvaagning

Inden for tv-overvågning sker der en konstant udvikling, og vores målsætning er at følge med de nyeste tendenser, så overvågningen bliver så effektiv som overhovedet mulig, for vores kunder. Det er i dag muligt at få tv-overvågning, som er af høj kvalitet, men stadig til en fornuftig pris.

Hos DELCO hjælper vi bl.a. kunder i området omkring København og Gladsaxe. Dette gælder både tv-overvågning til private kunder og virksomheder. Vi tilgodeser de forskellige kunders behov, og finder i dialog med kunden ud af, hvad der passer til den enkelte.

Tv-overvågning fås både som analog og digital. Overvågningen kan give forskellige muligheder for en virksomhed, både i forhold til skærpelse af sikkerheden samt optimering af produktionsprocesser. Tv-overvågning kan også give et overblik over hvilke personer, der færdes i virksomheden.

Stor udvikling inden for overvågning

Analog eller digital overvågning

Få rådgivning omkring overvågning

At følge den teknologiske udvikling, er nødvendigt i vores branche, og vi deler med glæde vores viden, til både kunder og samarbejdspartnere. Så ring til os på 39 55 90 00, hvis du ønsker at blive klogere på hvilken tv-overvågning, der matcher dine behov.

Husk at, hvis man benytter sig af tv-overvågning, skal man være opmærksom på, at der gælder en særlig lovgivning på området.

adialarmsystem-logo-v1
logo-v2-bosch